Concert Omu Gnom - Turneu „Fraze de soare” @ București - 09.07.2016

Actualizare 8 iulie 2016: Evenimentul ce va avea loc duminică, pe data de 10 iulie, a mai suferit o modificare în ceea ce privește ora de începere a concertului, aceasta mutându-se de la ora 22:00 la ora 19:00, după cum ne spune chiar artistul pe pagina evenimentului:

Având în vedere că evenimentul se ține duminică și există lume care are muncă/scoală/treabă luni și este și finala, am decis să facem concertul de la orele 19:00.
Să ne găsim cu bine! Pace!

Actualizare 7 iulie 2016: Locația și ziua de desfășurare a concertului a fost mutată în clubul B52, aflat în București, pe data de 10 iulie. Iată și comunicatul din partea lui Gnom postat pe pagina evenimentului:

Clubul Time In va fi închis o perioadă…
Concertul s-a mutat duminică, în familie, în B52 The Club!

 Cel de-al doilea concert pe care Omu Gnom îl organizează în această vară alături de Șerbănesku, fiind parte a turneului intitulat „Fraze de soare”, va avea loc în orașul natal al artistului, București, pe data de 9 iulie.

 Iată ce declară artistul despre evenimentul ce va avea loc sâmbătă:

Am început turneul de vară și o să o dăm pe goarnă bine de tot sâmbătă în București. O să fie genul ăla de concert all star cu piesele clasice de pe toate albumele incluzând în premieră piese de pe materialul nou. Alături de fratele Serbanesku o să am invitați deosebiți.
Vă aștept cu drag la un concert tare.

 Alături de Omu Gnom vor mai urca pe scenă MC talentați, având stiluri diversificate, și anume: Celălalt, Fratele, PietonuBatique, Releveu și Shannon.

 Așadar, evenimentul va avea loc în această sâmbătă, începând cu ora 22:00 în clubul Time In din București, iar pentru a putea participa la ei aveți nevoie de 15 lei.

 Distracție plăcută!