one-love-concert

One Lion, Megga Dillah, Sweb & Seru, Malvina, Mighty Boogie (dj set), Mc Tina, Stike TM (flute looping)

Support: 10 lei

Dallma are 23 de ani si este studenta la Facultatea de Muzica din Timisoara. Povestea ei începe demult, atunci când, la doar câteva luni, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară în S dextroconvexă superior.

Medicii i-au spus atunci mamei Dallmei că această afecţiune va dispărea. Din nefericire, previziunile medicilor nu s-au adeverit şi nu s-a întâmplat ca boala să dispară.

Acum, pentru a se salva de durerile cumplite pe care trebuie să le înfrunte în fiecare zi şi pentru a-şi acorda măcar şansa să aspire la o viaţă mai bună, Dallma va trebui să suporte o intervenție chirurgicală vitală în Germania, în vara acestui an. Costul acestei operatii se ridică la 80 000 de Euro. Deși este învățată cu greutățile de când se știe, ea suportând decesul părinților încă din copilărie, Dallmei îi este acum imposibil să suporte singură costurile acestei operații.

Această operație i-ar permite să ducă o viață normală, să-și continue studiile, să ajungă profesoară de muzică, așa cum își dorește. Iubește enorm copiii și e iubită la rândul ei pentru sufletul ei frumos, pentru bunătatea și seriozitatea sa, acestea fiind doar câteva din calitățile acestui om minunat care acum are nevoie de sprijinul tuturor celor care o pot ajuta.

Evenimentul pe pagina de facebook.