529365_484386431627029_1171594529_n

Sambata, 13 aprilie, ‘nomadul’ Praetor, unul dintre membrii activi ai Veritasaga, ajunge pe scena Goblin, in cadrul unui Club Bangers Week-End de zile mari. Alaturi de el, ca tot va era dor, va rupe platanele binecunoscutul DJ Undoo (sau mai bine zis Djedi Undoo, nu-i asa?).

Nimic din ce veti auzi nu va fi intamplator, dupa cum o spune chiar Praetor – ‘Eu nu cred in coincidente. Cred in muzica sincera. Nu am facut numai piese hip-hop pentru ca am simtit ca anumite mesaje trebuie transmise in alt fel. Mesajul sper ca este unul optimist’.

In plus, ca si sambata trecuta, la show-ul cu Tranda, evenimentul nu poate fi numit ‘concert’, ci mai degraba un ‘concept’ nou, pe care planuim sa il aplicam mai des la Goblin, respectiv ‘concert/party interactiv’.

Astfel, v-am pregatit un program special, in timpul caruia Praetor nu va urca o data, ci de mai multe ori pe scena, va fi si MC alaturi de Undoo si Chesarion, si va petrece alaturi de voi pana dimineata!

Ca sa mentinem traditia, si pentru ca va dorim pe cat mai multi alaturi de noi, acest eveniment va beneficia de asemenea de un pret de intrare cat se poate de redus – 10 lei, cu super shot-ul de Scharla Bomb inclus!!