Radikal Guru aka Mateusz Miller este producător și Dj, născut în nordul Poloniei, zonă bine cunoscută pentru fuziunea reggae – dubstep și sunetul unic influențat de pionierii dub’ului cum ar fi King Tubby, Lee Scratch Perry sau Scientist. A început să câștige popularitate după ce a lansat o serie de single’uri pe viniluri la casa de discuri Dubbed Out (UK) în 2008.

În Polonia în 2004 începe să își dezvolte abilitățile de producător făcând trip-hop și jungle. Fascinat de sound’ul Asian Underground din 2005, scoate un album demo intitulat “The East-West connection” , care se răspândește rapid pe internet. În 2005 se mută în Cork (Irlanda) unde continuă să își îmbunătățească tehnicile de producător și reușește să se facă remarcat ca Dj în toate cluburile din Irlanda.

În 2008 își lansează primele piese la labelul Dubbed Out și la numai câteva luni reușește să atragă atenția ascultătorilor de radio din intreaga lume. Muzica lui a fost difuzată pe posturi de radio ca BBC Asian Network, Sub FM, Rinse FM, Sensimedia Network și multe altele. În 2011 plănuiește să lanseze un EP.

Zion Train – Get ready (Radikal Guru Remix)

Radikal Guru – Dread commandments

Radikal Guru vs Scientist No Good

Radikal Guru & Cian Finn – Inilusion DUB

————–
Alex Chronic
————–

Membru Urban Vision este rezindent al event-urilor desfasurate sub aceeasi sigla: A Step From Dub, Bass Business, X-Mas Breakz, The Warm-UP, Skunk Predatorz Night (Bucuresti), si Summer Break cat si prezente notabile la: Gazette, Boiler Club, Reefer’s Anniversary, StudentFest, SLR, Beatz Me! si Noise Night Life. Pune alaturi de artisti ca:Equalizers (HB-UK), Screwface (HB-UK), Far Too Loud (Funkatech), Palotai si Ludmilla (HU), VENT si DC Breaks, Fine Cut Bodies (HU).
De data aceasta Alex vine cu un set dub / dubwise , nefiind strain intr-ale genului.

Saga (Dancing Fingerz)
—–
Dancing Fingerz – una dintre cele mai noi si revolutionare trupe de Dj de la noi din tara. Veniti sa vedeti sesiuni nebune de scratch, beatjuggling, cuts and more.

Facebook event