KAYA FOUNDATION CREW (BUC)

Printre primele crew-uri reggae din Romania, Kaya Foundation promoveaza valorile roots, nealterate, adevarate biblioteci de vibratii pozitive imprastiate in sesiuni live pe scene de club, festivaluri sau On Air la Radio Republika Verde prin emisiunea „Roots & Culture” pe care echipa o realizeaza saptamanal pe internet.

Kaya Foundation detin singurul sistem de sunet performant din Romania confectionat artizanal (Kogaion Sound) – destul de rar si in Europa – si cu care echipa Kaya iese in strada pentru a da play unei lumi parca uitate.

SISTAH RASTAHFAIRY (BUC)

Alina isi contureaza imaginea muzicala in acord cu valorile care o ghideaza in viata de zi cu zi: toleranta si mesajele de pace, bunatatea, cunoasterea si indrazneala fac sa rezide prin difuzoarele unde oamenii au ocazia sa primeasca portii generoase de armonie muzicala. Roots puternic adus de o fata firava cu dreaduri, Sistah Rastahfairy este deja o obisnuita a celor mai importante festivalurilor underground sau a locatiilor darapanate unde rezistenta cultural urbana creste cu succes.

 LARRYBWOY SELECTA (TM)

Unul dintre putinii promotori reggae din vestul tarii, sustine muzica si cultura reggae inca din liceu prin party-uri organizate in Resita si Timisoara.

 Intrare: 10 RON (include o bere Holsten, pana la ora 24:00)