Inca din copilarie, ziua de 13 m-a inspaimantat. Daca pica si intr-o zi de marti ghinionul capata, in mintea mea, proportii colosale. De ce? Nu am gasit o explicatie logica nici pana in ziua de astazi. Eram tot timpul morocanoasa, nu-mi intra nimeni in gratie. Cand nu-mi dadeam seama ce zi este, constatam ca 13-le a fost unul norocos. Pentru cei mai superstitiosi dintre voi, va fac o propunere: vineri, 13 iulie, Arenele RomaneEast RootsE.M.I.LCTCComaParazitii. Haideti sa spargem ghinionul impreuna si sa luam o portie zdravana de muzica de cea mai inalta clasa.

Unele zile sunt mai ghinioniste decat celelalte. In unele zile totul merge bine, in altele, un tip solid, cu o masca de hockey si o maceta, te alearga prin cartier. A venit vremea sa oprim acest ciclu al ghinionului, pentru a putea sa spargem si noi o oglinda, sa trecem linistiti pe sub scara, sa ne treaca pisica neagra calea, sau pur si simplu sa nu mai fie nevoie sa trimitem mass-ul de pe Yahoo Messenger.

Pentru asta, ni s-au prezentat patru MARI CAMPIONI: Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L. si un ajutor in caz de nevoie: East Roots. Vineri 13 (Iulie) ii va astepta pe campionii nostri la Arenele Romane. Choose your side and get ready for the EPIC battle!

Pe scurt: Vineri 13, Iulie, Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L., East Roots, Arenele Romane, epic concert.

Pretul biletului este de 30 RON (pret ce include un pahar cu bere de la sponsorii nostri, CIUC).

Exista si un numar limitat de bilete pentru Meet & Greet. 10 bilete pentru fiecare formatie la pretul de 50 lei (pretul include un long drink din partea sponsorilor nostri, ALEXANDER, intalnirea cu trupele la sfarsitul concertului fiecareia, un pass VIP si un afis al concertului)

Biletele se pot cumpara de aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/the-big-four-vs-friday-13th-bucuresti-arenele-romane-271027/event.html

Link către eveniment: https://www.facebook.com/events/319505694801416/

Programul Trupelor:

• 19.30 – East Roots
• 21:00 – E.M.I.L
• 22:30 – CTC
• 00:00 – Coma
• 01:30 – Parazitii

Accesul se va face de la ora 19:00, persoanele sub 18 ani pot intra doar insotite de un adult.
Biletele se gasesc in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro .

Eveniment organizat de Joycraft Solutions powered by Even`thor.