10414440_298431213650862_2472409805508344279_n

După ce am aflat cu tristețe că ediția din 2014 a festivalului B’estfest Summer Camp a fost anulată, iată că primim și o veste bună! The Cat Empire, una dintre trupele anterior confirmate pentru festival, va concerta totuși în București, pe 31 iulie.

Celebri pentru show-urile lor energice in care improvizatia este la ordinea zilei, australienii de la The Cat Empire au la activ peste 800 de concerte si aparitii in line-up-urile unor festivaluri precum Summersonic (Japonia), Rock am Ring (Germania), V Festival (UK), Bonnaroo (US) sau Montreal Jazz Festival.

Show-ul trupei australiene de ska-jazz confirmat pentru vara aceasta la București în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, se va desfășura la Arenele Romane, biletele putând fi achiziționate online de pe www.myticket.ro, iar în perioada urmatoare și din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului și de pe www.iabilet.ro. Biletele sunt disponibile la două categorii de preț, respectiv 80 și 130 de lei, abonamentele achiziționate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp păstrându-și valabilitatea și pentru acest eveniment, fiind însa necesara preschimbarea lor în bilete.

In cel mai scurt timp veti putea achizitiona bilete si din urmatoarele magazine:
Corner Shop
OllieGang Shop
H Doi O Webshop

SubcarpatiBasska si Blazing Vibez Soundsystem in deschidere la The Cat Empire!

SubcarpatiBasska si BlazingVibezSoundsystem se alatură celor de la The Cat Empire într-o zi ce promite energie pură pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, pe 31 iulie. Aproape o luna a mai ramas pana la primul show The Cat Empire organizat in Romania, programul zilei de 31 iulie fiind completat de alte 3 nume autohtone ce nu trebuie ratate intr-un concert live!

Până la eveniment însă, vă lăsăm cu o piesă de-a australienilor pe care sperăm să o auzim live la sfârșitul lunii. Audiție plăcută!