vali umbla la SD

În a 3-a zi de Street Delivery, vă așteptăm să serviți o porție de hip hop autentic alături de Vali Umbră (Subcarpați), Infinitu’ și Dj Power Pe Vinil.

Vali Umbră adică Valentin Popescu este cel care cânta la sfârşitul piesei „O zi proastă” a lui Bean, dacă probabil erai printre cei mulţi care se întrebau asta. O prietenie veche cu Bean de la Subcarpați a scos la iveală o colaborare frumoasă pe care cu toţii o ştim deja.

Îl mai știți de la ,,Bucharest Undergorund Cocktail” unde îşi face chiar el introducerea și din colaborările cu Aforic și Infinitu’. La fel și de la piesa ,,Să plouă” care deja îşi dă play în capul nostru la fiecare ploaie :).

Infinitu’ aka SfantuOpt Nenorocitu’ (trupa Chakra 7) ne pregătește pentru lansarea albumului său de debut înregistrat la Baba Novac ce va aprea anul acesta. Albumul va purta numele ,,Teoria Haosului Controlat”.

Power Pe Vinil, Dj-ul trupei Subcarpați a realizat în 2012 un mix sintetizând toată activitatea trupei în anul respectiv și va fi prezent alături de cei doi MC pe scena Street Delivery.

Așadar, baieții ne pregătesc un line-up cu piese preview ce se vor regăsi pe noile lor albume. Fiţi pe fază!

Pagina evenimentului pe facebook.