398937_601708779859170_295393018_n

Au trecut 10 ani de la înfiinţarea unei trupe care cu siguranţă a lăsat ceva în fiecare dintre noi. Veritasaga, înfiinţată la sfârşitul anilor 90, este alcătuită din Praetor, Jhivago, Dribbler şi DJ Sonia, care vor fi pe data de 28 martie în B52. Alături de Veritasaga, vor mai fi invitaţi precum Bitză, Nimeni Altu, Serafim, Catalin (Coma), DJ Undoo şi mulţi alţii care vor fi surpriză.

Veritasaga, una dintre cele mai cunoscute trupe hip hop underground, vor susţine un concert aniversar, marcând 10 ani de la primul lor album la Club B52

Biletele vor costa 20 RON si pot fi cumparate la intrarea in club.

Concertul este sponsorizat de Libernote Music.

Clasificate ocazional ca hip-hop alternativ, piesele Veritasaga îmbina cu succes, sunetul clasic al hip-hop-ului cu influenţe neo-soul, chill-out şi electronica, distingându-se printr-un stil unic şi inconfundabil.

Fondată la sfârşitul anilor ’90 de Jhivago, Praetor şi Dribbler, Veritasaga şi-a început activitatea într-o perioada în care industria muzicala românească era înca reticenta în ceea ce priveşte muzica hip hop şi cultura hip hop. Refuzând încadrarea în tipare şi repere devenite clişee timpurii ale acestui gen muzical, membrii Veritasaga au ales să respecte propriile convingeri pentru a-şi afirma identitatea artistică.

Cunoscuţi in lumea hip-hop din Romania şi datorita multelor colaborari cu alte nume mari din zona hip hop şi nu numai, cei doi MC, Jhivago si Praetor,împreuna cu DJ Sonia şi Nave Spaţiale ( cunoscut înainte ca Dribbler) vor face din nou un show de zile mari, cu ocazia a 10 ani de la primul lor album.

Din repertoriul lor pentru acest concert aniversar, nu vor lipsi piese reprezentative, invitaţi cunoscuţi şi ceva surprize. Show-ul se anunţă a fi unul unic şi având în vedere că Veritasaga e una din trupele rar văzute pe scenele de la noi, credem ca este o oportunitate de neratat.