zedsdead_bucuresti

Suntem în 2014 iar duo-ul canadian Zeds Dead este in continuare unul dintre numele cele mai dorite din lumea muzicii electronice. DC si Hooks colaborează în prezent cu labelul lui Diplo, Mad Decent, dar cu toate acestea multe dintre materialele lor nu sunt semnate sau au fost lansate neoficial, băietii reușind să-și mențină platforma de promovare a muzicii cu bass (de la house si hip-hop la trap, dubstep si drum&bass) in zona underground. Ultimul lor album, Somewhere Else, a fost lansat pe 1 iulie în toata lumea, prilej cu care Zeds Dead au dat startul unui nou turneu mondial.

În cadrul acestui turneu, cei doi vor face o oprire și la București. Pe 19 iulie, Basswise Crew alături de Fusion Arena vor fi gazdele acestora. Alături de Zeds Dead pe scenă vor urca Remember Me, Dropdead și Brusten.

Biletele se găsesc în presale, în număr de 600, la prețul de 30 de lei în Ollie Gang Shop și U-man București. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Până la concert însă, vă lăsăm cu una dintre piesele cele mai cunoscute a celor doi, ”You & I”, o colaborare cu Omar LinX, ce conține un sample din piesa ”I’m not yours” a fraților Angus & Julia Stone.