Concertul de diseara (28 februarie) de la Iasi a fost deasemenea anulat, deoarece firma „69% pur” care ii sponsorizeaza pe artistii nu si-a respectat clauzele si are probleme de ordin financiar, nefiind in stare sa-i plateasca. Grasu XXL si Maximilian inca sunt in aceste momente la Piatra Neamt si isi cer scuze pentru fanii care asteptau acest concert si cumparasera deja bilete.

 Cei 2 artistii au fost in club pentru probele de sunet, insa dupa aceea au aflat ca organizatorii nu ii pot plati. Astfel, concertul a fost anulat. Organizatorii au anuntat acest lucru de abia dupa ce s-a strans lumea in club si un dj s-a ocupat de warm-up, iar la aflarea vestii aproape toata lumea a plecat.

Deoarece este vorba de acelasi organizator ca la concertul care ar trebui sa se tina in seara asta in Iasi in club Skype, situatia evenimentului este inca incerta. Vom revenii cu detalii odata ce aflam si noi.

Mai jos ai pozele de la probele de sunet de ieri, pentru ca multi oamenii au comentat ca artistii ar fi dat teapa, ceea ce nu este adevarat deoarece Grasu XXL si Maximilian se aflau in club la aflarea vestei, facand si probele de sunet in club.

P.S. Trimite si tu mai departe acest lucru pe cat posibil !

sursa : Monden.Info @ Multumiri catre Pyuric !