afis SH 2014

STREET HEROES Cool as Ice Part 2 se desfășoară într-un setup nou, cu o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment și cea de-a treia pentru artă. Pe 8 februarie la Turbohalle se aleg cele mai cool tinere talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme și ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball și gaming. Imaginează-ți cum ar fi să intri într-un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite și o zonă de jocuri în care să te întâlnești cu cei mai buni prieteni și să rămâneți uimiți detrick-urile pe care le fac supraomuleții concurenți. Premiile puse la bataie pentru competitiile urbane sunt in valoare 3000 euro.

Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data în România, ocazie cu care promit să zguduie pereții fostei fabrici care găzduiește evenimentul, împreună cu Massappeals și Jikay (All Trap Music). Artiștii locali care vor urca pe scenă Street Heroes Cool as Ice 2 sunt raku, Haarp Cord, CTC și sunt gata să apese play la 24h de distracție fără limite.

BlackSheepSound te trimite la Street Heroes punând la bataie două invitații cu care puteți merge să-i ascultați live pe M.O.P., dar și pe raku, Haarp Cord, CTC și alții. Pentru a intra în concursul desfășurat pe site-ul nostru, trebuie să ne răspundeți printr-un comentariu în acest articol la o simplă întrebare legată de invitații speciali a acestui eveniment, M.O.P..

Care este piesa voastră preferată M.O.P. și de ce?

Câștigătorii voi fi afișați pe data de 1 februarie, aceștia fiind aleși prin tragere la sorți. Succes!

UPDATE: Câștigătorii celor două invitații sunt Andra Buică și Razvan D-Fuze!