bestfest_2013_nas_25 IUN(1)

B’EstFest Summer Camp este primul festival internaţional din România, acesta fiind unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrală şi de Est. Trebuie menţionat faptul că acest festival a fost inclus în lista celor mai bune 20 de festivaluri europene. În toate cele şase ediţii de pănă acum, pe scena B’EstFest au urcat peste 200 de artişti din toate colţurile lumii, la un public ce depăşeşte cifra 200.000. După şase veri pline de muzică, B’EstFest pregăteşte una dintre cele mai importante ediţii din punct de vedere al invitaţilor, deoarece pe scenă va urca nimeni altul decăt NAS, alături de artişti din sfera hip hop-ului românesc, Chimie & Shadowbox, DJ Undoo, dar şi Subcarpaţi.

BlackSheepSound te trimite la B’EstFest punând la bătaie o invitaţie dublă prin care puteţi merge alături de unul dintre prietenii voştri să-l vedeţi live pe NAS, dar şi pe Chimie & Shadowbox, Subcarpaţi, DJ Undoo şi alţii. Trebuie doar să ne răspundeţi printr-un comentariu în acest articol la o simplă întrebare legată de invitatul special al evenimentului, NAS.

Care este piesa voastră preferată semnată NAS şi de ce?

Câştigătorii abonamentului vor fi afişati pe data de 3 iulie 4 iulie, acestia fiind alesi prin tragere la sorţi.

UPDATE: BlackSheepSound mai oferă vizitatorilor, încă 4 invitaţii duble, aşadar, 5 participanţi la concursul organizat de site-ul nostru vor merge alături de un prieten la B’EstFest.

Cei 5 câştigători care vor merge la B’EstFest cu bilete de la BlackSheepSound sunt:

1. FiereStrau Julian

2. Laura Pinzariu

3. Er Eteru

4. Andrada Mariniuc

5. Dumitrache Radu

Felicitări celor 5 câştigători din partea echipei BlackSheepSound! În următoarele 12/h veţi fi contactaţi de redactorii noştri pentru a confirma prezenţa voastră la eveniment. (Dacă în 12 ore nu răspundeţi la mesajul nostru, vom alege alţi câştigători).

Rămâneţi cu ochii pe site-ul nostru, deoarece vom reveni şi cu alte concursuri atractive!

Muţumim tuturor participanţilor!