Poster-cu-parteneri

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic vă invită la cea de-a doua ediție a ”Hip Hop Kolektiv”! Prima ediție din primăvara acestui an invitații au fost Paraziții, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alături de alți invitați, dar de data aceasta numele este internațional, mai exact din est-ul Log Angelesului, California, legendara trupă de hip hop Denlinquent Habits, care are un parcurs de 25 de ani în activitate.

Primele 50 de bilete vor costa doar 29 de lei și pot fi găsite pe www.iabilet.ro și în rețeaua ia Bilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia și Perfect Tour din toată țara).

Biletele sunt de asemenea în vânzare și pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim: (Mag, Vodafone, Orange, Germanos, Humanitas, Cărturești, Domo, Sala Palatului).

Invitatul special al serii este nimeni altul decât Vlad Dobrescu (C.T.C.), care va oferi un set pe măsura evenimentului și va asigura și partea de after party!

Așadar prețurile sună în felul următor: 29 de lei primele 50 de bilete, 39 de lei presale și 50 de lei la intrare.

BlackSheepSound vine în ajutorul vostru și pune la bătaie 2 bilete printr-un concurs în care trebuie să da-ți share acestui articol pe pagina voastră de facebook și confirmați participarea printr-un comentariu în acest articol.

UPDATE: Câștigătorii sunt Vlad Apostol și Braila Ovidiu Ciprian.