Dupa cum v-am promis, astazi dam start unui nou concurs pe site-ul nostru, dar inainte de detaliile concursului, va scriem putin despre albumul  lui Passcall si anume „Contraste„.

Este albumul de debut al artistului si a fost lansat gratuit pe internet, pe data de 11 noiembrie 2011. Materialul se poate descarca gratuit de pe acest link.

De pe piesele din material, doua au beneficiat si de videoclip, acestea sunt „Furia Galbena„, care a prins foarte bine la public si „Numai unul„, ce este in colaborare cu Hippie.

Despre material pot sa va mai spun ca beneficiaza de 16 track-uri, plus o piesa bonus „Evadez„, ce este in colaborare cu Greenish si DJ Nasa. Are diferite colaborari, printre care DJ Nasa, Liry, Puiu S., Hippie, Flobo, Grigo, Acelash, Gabi P, Livia X, Smokey, Victor (Over), Tony Batranu, George I., Makru, iRonic, Mihaela, Marian Sterian, Heas, Power Vinyl, Shift, Nosferatu, Kheops si Pazzo. Dupa cum ati vazut, materialul beneficiaza de foarte multe colaborari importante, asadar merita sa participati la acest concurs.

Chiar daca am scris in titlul articolului, ca oferim trei CD-uri, plus un tricou, trebuie sa va spunem ca premiile vor fi impartite intre doi baieti si o fata. Adica oferim 2 CD-uri pentru doi baieti, iar tricoul va merge la pachet cu un CD, catre o fata. Asadar, trei persoane pot castiga premiile oferite de RadioONMusic.ro, doi baieti si o fata.

Ce trebuie sa faceti?

1. Dati like paginii noastre de facebook.

2. Ne spuneti care este piesa voastra preferata de pe album si de ce?

Raspunsul il puteti posta intr-un comentariu mai jos sau ne trimiteti mail pe adresa noastra de mail [email protected]

Noi va uram bafta la acest concurs! Am postat pe pagina noastra de facebook poza cu premiile!

Concursul se incheie pe data de 20 ianuarie.