sdk poster

SDK World Battle Tour revine în România pentru a doua oară în 2014. Cu un nou concept, SKD URBAN COLLISION își propune să fie mai tare și mai fresh la a doua ediție! Derulat sub acoperișul și sub bancheta magică Fusion Arena și Simply That Dance Studio competiția – licența internațională a SDK Europe revine în România.

BlackSheepSound în colaborare cu Fusion Arena și Simply That Dance Studio oferă vizitatorilor noștri 3 invitații la acest eveniment. Trebuie doar să distribui mai departe acest articol pe Facebook și să ne râspunzi la o singură întrebare pe această pagină:

De ce ai vrea să ajungi la SDK Urban Collision?

Concursul se va încheia pe data de 3 aprilie, ora 12:00. Câștigătorii vor fi aleși prin sistemul random.org. Baftă tuturor!

SDK

Pe 5 aprilie 2014, incepand cu ora 12.00, toti iubitorii de muzica buna si dans sunt asteptati la Fusion Arena sa fie martorii unei miscari noi aflata in continua crestere: cultura hip hop AUTENTICA, cunoscuta generic si sub numele de street dance.

Battle-uri adevarate: 1 versus 1, crew versus crew. Concursul include urmatoarele categorii: bboying, hip hop, popping, locking, house, dancehall. Participantii sunt freestyleri autentici: nu cunosc piesa, DJ-ul face atmosfera si ei isi arata cele mai bune miscari intr-un battle cu oponentul de pe scena. La final, unul dintre cele mai competente jurii de profil decide: battle-ul este castigat de concurentul din dreapta sau cel din stanga, crew-ul din dreapta sau crew-ul din stanga? Cine va fi urmatorul campion al Romaniei?

Vino sa iti sustii dansatorul preferat pe 5 aprilie incepand cu ora 12.00. Intreaga comunitate urbana se muta in cel mai mare skate park indoor!

Seara continua cu un mega party cu invitati ca: Vlad Dobrescu, Deliric, Doc (CTC), Ufe, AFO & Big Blunt.

Update: Cei trei câștigători sunt Em Cristina, Luțu Claudio și Teea Brîncuș.