Afis portrait SickSound

Pe data de 9 mai, SickSound Crew lansează albumul „Atenţie, se închid uşile!„, în Kulturhaus din Bucureşti, eveniment organizat de Slam Poetry Bucharest. Concertul va fi urmat de un turneu de promovare în ţară, ce va fi anunţat într-un comunicat de presă, emis în zilele următoare. La evenimentul din 9 mai, alături de băieţii din SickSound Crew, vor mai urca pe scenă O.N., Smokey & Krem şi Andrea Şofronie.

Despre album pot să vă spun că este unul foarte bine elaborat, acesta cuprinzând 16 piese, printre care colaborări cu DJ Em, Andrea Şofronie, Smokey & Krem, DJ B-jam şi Mr. Levy. Pe partea de producţie îi veţi putea asculta pe lângă proprii lor producători pe Ortega, Argatu şi Megiddo. Materialul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial www.sicksoundcrew.ro.

Aşadar, la acest eveniment preţul unui bilet va fi de 15 lei, dar BlackSheepSound vă poate trimite la concert gratuit! Aşadar, 6 vizitatori BlackSheepSound, voi putea merge la acest eveniment, pentru a fi alături de SickSound Crew şi pentru a-i susţine pe tot parcursul lansării. Dar pentru a fi unul dintre cei 6 invitaţi a site-ului nostru trebuie să îndepliniţi două cerinţe ale concursului.

1. Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook.

2. Spune-ne care este piesa ta preferată de pe albumul „Atenţie, se închid uşile!”.

Concursul de va încheia pe data de 8 mai, la ora 22:00, când vom anunţa cei 6 câştigători, aceştia fiind aleşi prin tragere la sorţi. Raspunsul va fi dat printr-un comentariu în acest articol.

BlackSheepSound vă urează succes!