In 2010, pe 4 februarie Bitza a lansat cel mai recent material al sau intitulat „Goana dupa fericire„, ce a fost distribuit impreuna cu Gazeta Sporturilor. Albumul beneficiaza de 13 piese si contine colaborari cu B-Real de la Cypress Hill, Holograf, Young De, Maximilian, Artan si nu in ultimul rand Mario. Productia instrumentalelor a fost asigurata de Double L, Dribbler, RazOne, Sez si in cea mai mare parte de DJ Faibo X, impreuna cu Bitza.

Daca va amintiti foarte bine, primul single promovat de Bitza a fost „Numele Tau„, piesa ce a beneficiat si de un videoclip care a fost difuzat pe la TV.

Noi am inceput o campanie in care oferim albume ce au fost deja lansate, dar vrem sa va oferim o noua sansa de a le avea in colectia voastra. Astazi, oferim „Bitza – Goana dupa fericire„, iar pentru a-l castiga trebuie sa faceti din nou trei lucruri.

1. Da-ti like paginii noastre de facebook.

2. Abonati-va la newsletter-ul nostru. (Nu uitati sa confirmati in mail abonarea).

3. Credeti ca revenirea lui Bitza la 20CM Records este o decizie buna? De ce?

Va uram bafta tuturor participantilor! Concursul se incheie pe data de 8 martie, cand vom reveni cu o noua surpriza. Succes!

Aici aveti poza pe pagina noastra de facebook cu albumul ce-l puteti castiga.

UPDATE: Castigatorul este Chirila Alexandru. Felicitari!

Multumim tuturor participantilor, va anuntam ca in curand publicam un nou concurs.

Castigatorul premiului este rugat sa ne trimita pe adresa [email protected], datele sale personale pentru a-i livra premiul.