Format în luna iulie a anului 2009, Grupul De Rezistență este un produs hip hop autohton inedit. Este un crew format din 4 MC și 2 DJ. Pentru prima dată în hip hop-ul românesc apare noțiunea de trupă cu 2 DJ.

După lansarea materialului Trilogia N-ai(ului) în luna iunie a acestui an, Naighba, Stoe Toxxic, Brugner, K-Gula, DJ Dox și DJ Undoo sunt pe punctul de a scoate la lumină albumul Opunem Rezistență. Creat pe o stuctură de 17 piese, albumul se laudă cu o serie de colaborari de excepţie. Artiști precum Sergiu, C.I.A., Carbon, Japhet Niven, MC Bean, Praetor, Norzeatic și Subcarpați și-au lasat talentul liric pe acest material. Pe 22 noiembrie, Grupul De Rezistență și invitații lor ne așteaptă în B52 la concertului de lansare „Opunem Rezistență”.

Pentru a vă alina puțin așteptarea, BlackSheepSound.ro vine cu o veste bună. De astăzi începe un nou concurs. De data aceasta, premiul pus la bătaie fiind chiar proaspătul material Grupul De Rezistență. Ce trebuie să faci să îl câștigi? Este foarte simplu.

1. Dați like paginii noastre de Facebook.

2. Spune-ne care este piesa pe care vrei să o asculți live la concertul de joi seară?

Răspunsul îl puteți publica într-un comentariu mai jos. Pentru cei care nu au cont pe Facebook, ne puteți trimite mail pe adresa noastră de mail [email protected]. În mail va trebui să ne lăsați numele vostru, adresa și un număr de telefon. Concursul se va încheia pe data de 25 noiembrie, mai exact duminica seară. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Vă dorim mult succes!

UPDATE: Câștigatorul CD-ului „Opunem Rezistenţă”, semnat Grupul de Rezistenţă este: Horia Fabian Pataki . Câștigătorul trebuie să ne trimită un mail pe [email protected] cu numele, adresa și un număr de telefon pentru expedierea premiului.

Felicitări tuturor participanţilor!