După cum v-am obișnuit în ultimul timp, BlackSheepSound oferă cele mai recente materiale prin concursuri organizate pe site-ul nostru. Astăzi tocmai a fost lansat împreună cu Gazeta Sporturilor, cel mai recent album semnat MarkOne1 și anume „Exact ce lipsește„. Aceasta este prezentat într-un număr de 10 piese, printre care și piese precum „Le-am făcut pe toate„, ce este în colaborare cu Bitza sau „Crazy as fuck„, în colaborare cu Cheloo.

Așadar, BlackSheepSound oferă acest album printr-un concurs, pentru toți cei care nu ați apucat să ajungeți la chioșcurile de ziare, unde s-a distribuit materialul. Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia albumului?

1. Daţi like paginii noastre de facebook.

2. Care este piesa preferată de la MarkOne1 până în prezent? De ce?

Vestea bună este că BlackSheepSound va livra acest album și celor care sunt din altă țară, așadar toată lumea poate intra în posesia acestui album. Răspunsul vostru poate fi publicat printr-un comentariu în această pagină sau pe adresa noastră de mail și anume [email protected]. În mail va trebui să specificați numele vostru, adresa și un număr de telefon unde puteți fi contactați. Concursul se va încheia pe data de 7 decembrie, când vom anunța câștigătorul albumului.

Menționăm că atunci când publicăm câștigătorul pe site, acesta trebuie să ne contacteze în cel mult 24 de ore pe adresa noastră de mail sau pe facebook, pentru a ne scrie datele sale personale, unde putem să-i livrăm materialul.

Castigatorul concursului nostru este: Ionut Bejan.

Maine dimineata vom da start unui nou concurs, in care vom oferi 2 CD-uri cu autograf. Despre ce artist este vorba? Veti afla in curand.