Astazi dam start-ul unui nou concurs, pentru a castiga un album ce a fost distribuit in vara anului trecut alaturi de GSP. Este vorba de „Tot ce e bun tre sa dispara„, care este albumul cu numarul 11, semnat Parazitii (Cheloo, Ombladon si Freakadadisk). Prima piesa promovata de pe acest material, a fost „Arde„, ce a beneficiat si de videoclip si care intr-o colaborare cu Mr. Levy a strans foarte multe vizualizari si reactii pozitive. Materialul contine 12 track-uri, iar singura colaborare este cea de care v-am spus in randurile de mai sus.

Noi ne-am gandit prin aceste concursuri, in care oferim albume ce au fost distribuite inainte cu ceva timp, sa oferim sansa de a intra in posesia lor, tuturor celor care nu au reusit sa-si cumpere materialul. Daca vizitati site-ul nostru cu siguranta stiti ca Parazitii pregatesc in curand un nou material.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest album?

1. Da-ti like paginii noastre de facebook.

2. Abonati-va la newsletter-ul nostru. (Nu uitati sa confirmati in mail abonarea)

3. Spuneti ce fel de colaborari ati dori pe noul album Parazitii?

Raspunsul il puteti posta intr-un comentariu mai jos sau ne trimite-ti mail pe adresa noastra [email protected]. Recomandarea noastra este de a lasa comentariu mai jos.

Va uram bafta tuturor participantilor! Concursul se incheie pe data de 25 februarie. Succes!

Aici aveti poza pe pagina noastra de facebook cu albumul ce-l puteti castiga.

Castigatorul concursului: Pasca Mihai

Multumim tuturor celor care s-au inscris, in scurt timp revenim cu un nou concurs!