Lansat pe 15 noiembrie în format digital și pe 1 decembrie în format fizic la Ollie Gang Shop, albumul Balanța se bucură deja de succes în rândul ascultătorilor de hip hop. Nwanda a strâns pe materialul său colaborări de excepție cu DOC, Vlad Dobrescu, Redstar, Brugner, Jace Abstract, Grigo, Deliric, K-lu, Cedry2k și Carbon. Însă nu trebuiesc neglijați nici Tecko Starr, SEZ, Raz-One, High Jet, DJ CellBlock, Maidan, Sagace, Phossilah și Mr. Tweaks, ce au lucrat pe partea de producție.

Deși artistul ne-a dat posibilitatea să îl descărcăm gratuit și să îl ascultăm pe Youtube și Soundcloud, acum ai ocazia să pui CD-ul în format fizic în colecția ta proprie. BlackSheepSound.ro lansează astăzi un nou concurs. Bănuiesc că ți-ai dat deja seama că premiul pus în joc este albumul „Balanță„. Nu avem unul, ci două CD-uri de oferit. Unde mai pui că sunt și semnate de Nwanda? Hai să vedem ce este de făcut pentru a câștiga.

1. Dai like paginii noastre de Facebook.

2. Dai share concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Care ți se pare cea mai bună colaborare de pe album?

Raspunsul îl veţi scrie într-un comentariu sau pe mail-ul nostru. Concursul se va încheia pe data de 15 decembrie, când vom anunța câștigătorii albumului. Aceștia vor trebui să ne contacteze în cel mult 24 de ore pe adresa noastră de mail ([email protected]) sau pe Facebook, pentru a ne da datele personale necesare pentru livrarea materialului.

Update: Caştigătorii concursului organizat de BlackSheepSound, în colaborare cu Nwanda sunt:

1. Constantin Dumitrică

2. Badea Denisa

Nu uitați că mâine BlackSheepSound pornește spre un nou concurs, în care vom oferi din nou CD-uri. Rămâneți pe site-ul nostru pentru mai multe detalii. Vă felicităm pe toți cei care ați participat!