Supreme Soundz Entertainment ne așteaptă duminică în Club Elephant la concertul Hip Hop #2. Pe scenă își vor face apariția CenzuraH, Zmili, Domnul Udo, Dvorakk & Versatil, Ovo și Valentin Sec.

Scopul acestui proiect este de a lansa nume noi, dar și de a promova artiștii curenți, publicul tintムfiind orice iubitor de muzică hip-hop.

Știm că printre cititorii noștri există suficient de mulți devoratori de hip hop, motiv pentru care astăzi vă invit la un nou concurs. Ce puteți câștiga? Două invitații duble pentru evenimentul de duminică, 02.12.2012. Ce trebuie să faci să câștigi?

1. Dă like paginii noastre de Facebook.

2. Spune-ne care este piesa ta preferată de pe materialul „Lumi diferite” semnat de CenzuraH.

Răspunsul îl puteți publica într-un comentariu mai jos. Pentru cei care nu au cont pe Facebook, ne puteți trimite mail pe adresa noastră de mail [email protected]. În mail va trebui să ne lăsați numele vostru, adresa și un număr de telefon. Concursul se va încheia pe  2 decembrie, mai exact duminica dimineată. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Vă doresc mult succes!

UPDATE: Câștigatorii celor două invitații duble sunt Oana Here și Ionuț Bogdan. Câștigătorii trebuie să ne trimită un mail pe [email protected] cu numele complet.