lansare - kazi - silver church

Joi, 30 octombrie, avem plăcerea de a vă invita în Silver Church unde va avea loc concertul de lansare al celui de-al patrulea material semnat Kazi Ploae, intitulat „Vise triste” Evenimentul este organizat în colaborare cu Adoct România și SONOR.

Biletele vor costa 20 de lei, dar BlackSheepSound.ro este alături de voi și vă invită să participați la concursul organizat de noi. Trebuie doar să urmați regulamentul nostru, iar noi vom alege până miercuri la ora 21:00 cei doi câștigători ce merg gratuit la eveniment. Ce trebuie să faci?

Trebuie să dai share la concertul din Silver Church, București de pe pagina de facebook a evenimentului și să anunțati acest lucru într-un comentariu la acest articol. Share aici!

BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorii nu confirmă la timp participarea la eveniment.

Actualizare: Concursul a luat sfârșit iar câștigătorii sunt comentariile cu numerele 15 și respectiv 17 conform random.org și anume: Ioana-Alexandra Haures  și Gabriela Zeka.

Baftă tuturor participanților! Iar până vom alegem câștigătorii, să ascultăm una din piesele recente ale artistului.