In vara aceasta, mai exact prin iulie, DJ Undoo lansa materialul sau „Ain’t fast food music„, care a fost oferit spre descarcare gratuit tuturor ascultatorilor. Albumul contine colaborari cu Praetor, Omu Gnom, Raku, Aforic si lista continua, asta pentru cei care nu stiu si vor pierde lansarea acestuia.

Spun lansare, pentru ca dupa cum v-am mai informat, DJ Undoo lanseaza pe data de 3 noiembrie, albumul sau „Ain’t fast food music„, in Elephant alaturi de invitatii sai. Show-ul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet va costa 15 lei.

Dar cum RadioONMusic.ro sare in ajutorul vostru, ne-am gandit alaturi de DJ Undoo sa oferim doua bilete gratuit. Asadar, joi doua persoane vor intra gratuit din partea noastra. Trebuie sa raspundeti corect la o singura intrebare.

Care a fost primul material lansat de DJ Undoo in cariera sa ?

Raspunsurile vor fi scrise prin comentarii sau trimiteti un mail pe [email protected], pana pe data de 1 noiembrie, atunci cand vom publica numele celor doi castigatori a biletelor. Pentru a afla raspunsul corect, va sugeram sa „rasfoiti„, site-ul lui DJ Undoo.

Castigatorii vor fi alesi prin *random.org.

UPDATE: Castigatorii concursului sunt: Caramidaru Cristian si Cristina Raluca Tupita.