concert-live-kulture-festival-la-arenele-romane-bucuresti-9-10-12-2016

 Vineri și sâmbătă, adică între 9 și 10 decembrie, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece are loc festivalului Live Kulture în București la Arenele Romane unde vor concerta următorii MC: Jeru the Damaja, Parazitii, Macanache, Psihotrop și Dj Oldskull, alături de o reprezentație Battle MC Romania, dar și o zi dedicată DJilor: Wilkinson, Dynamite MC, DJ SNOW și SVK BOY.

 BlackSheepSound fiind partener media la acest eveniment organizează un concurs în care le oferă cititorilor șansa de a câștiga una din cele 2 invitații simple!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

 Biletele la eveniment au prețuri între 30 și 55 de lei, în funcție de perioada și ziua concertului pentru care le cumpărați, ele putând fi achiziționate folosind site-ul Live Festival și Ia Bilet.

  BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

  Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data de 8 decembrie și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

  Bafta tuturor oilor negre!

 Actualizare 08.12.2016, ora 20:00: Câștigătorii concursului sunt: Karina Svetlana și Krom Andrei. Vă mulțumim tuturor pentru participare. Distracție plăcută!