the JAM - afis editia 3-02-1 (resize)

Sâmbătă, 16 mai, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece pe scena clubului Colectiv din București vor urca artiști precum: C.T.C., Omu Gnom, Dragonu aka 47, El Nino și DJ Undoo.

Nu în fiecare zi ne întâlnim cu astfel de evenimente așa că BlackSheepSound pune la bătaie 2 invitații simple! Vă anunțăm că un bilet costa 25 de lei în perioada de presale, iar dacă preferați să vă comandați biletele o puteți face aici.

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

Accesul în sala de concert se face începand cu ora 20:00. Accesul persoanelor sub 16 ani este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Așadar concursul se adresează doar persoanelor care îndeplinesc condițiile de mai sus! BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data concertului și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

Bafta tuturor oilor negre!

Actualizare 16.05: Concursul a luast sfârșit. Dumitrache Mihai Alexandru și Burcea Laurențiu Ionuț sunt numele câștigătorilor, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!