theJam4

  Joi, 6 august, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam se mută din București în Vama Veche în clubul Goblin unde vor concerta următorii artiști: Argatu, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Cumicu, Macanache, 1979 și Phunk B care va fi însoțit de live band, iar atmosfera de început și încheiere este asigurată de către Keri.

  Nu în fiecare zi ne întâlnim cu astfel de evenimente așa că BlackSheepSound pune la bătaie 2 invitații simple alături de un shot de tequila!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

  Accesul la eveniment se face începand cu ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat doar la intrarea în club, în seara evenimentului.

  BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

  Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data concertului și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

  Bafta tuturor oilor negre!

Actualizare 05.08: Concursul a luast sfârșit. Craciun Andrei Nicolaie și Pogonariu Vladimir sunt numele câștigătorilor, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!