theJam #5

Vineri, 16 octombrie, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam revine în București în clubul Colectiv unde vor concerta următorii artiști: Prop Dylan, Fantome, Macanache și K-Lu, iar atmosfera de început și încheiere este asigurată de către Vlad Dobrescu.

Ca în cazul fiecărei ediții theJam la care BlackSheepSound este participant, organizăm un concurs unde punem la bătaie 2 invitații simple!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

  Accesul la eveniment se face începand cu ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 20 lei în presale, putând fi achiziționat folosind site-ul IaBilet.ro și poate fi achiziționat la intrarea în club, în seara evenimentului la prețul de 30 lei.

  BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

  Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data de 14 octombrie și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

  Bafta tuturor oilor negre!

Actualizare 14.10: Concursul a luast sfârșit. Georgiana Selena și David Andrei sunt numele câștigătorilor, vă mulțumim pentru participare. Distracție plăcută!

theJam #5 (fb cover)