Marpha hh

Proiectul Marpha Hip Hop a început la iniţiativa lui Tonik Obiektiv în februarie 2008  și susține și promovează muzica hip-hop românească și tot ce ține de cultura urbană. Primul sezon al emisiunii a apărut în martie 2008,  cumulând până în prezent 4 sezoane și o ediție specială („Marpha în Vacanţă„),  pe la microfonul lui Tonik și al colegilor săi trecând un număr impresionant de artiști ce au fost dispuși să ofere informații despre cariera lor.

Pe 7 octombrie 2012, colegii noștri de la Marpha Hip Hop au lansat un DVD cu 20 de înregistrări live + un bonus oferit de DJ Dox & DJ Undoo. Pe acest material regăsim nume precum: Metafora, Angeles, Chica Con Canna, Redstar, Stress, Energia, Donk, Cosy, Mario Cruxfader, East Roots, O.N., Clue, Krem, Pacien2, Nelegitim, Jazz8 și Aforic.

Un an mai târziu, pe 30 septembrie, iese la lumina Marpha Hip-Hop a€“ Video Live Edition 2, un material ce a adus sub aceași „umbrelă” 24 de nume sonore ale hip hop-ului românesc: Gani, Cerbu, Ryu, Buze, Scânteie, Morano, Cortes, In Extremis, Ecsper, Alan & Kepa, Super ED,  Manyah, Jepcar, Tzip Tzop, Lazy, KaTaNa, Secțiunea Salajan, Arssura, Carbon,  Ibra & Fu, Cosy, Smokey & KREM și Tonik Obiektiv. De această dată, pe lângă DVD-uri cu live-uri, în pachet se regăsește și o variantă CD audio („Marpha HIP-HOP Music To Drive-By„) mixat DJ Dox cu scopul de a fi ascultat în maşină. Filmările și editarea ulterioară au fost realizate de Daniel Radu.

Prețul materialului este de 50 lei + taxe poștale. Ei bine, am ajuns la partea în care va anunțăm că BlackSheepSound.ro oferă posibilitatea de a câștiga o copie a  DVD-ului Marpha Hip-Hop -€“ Video Live Edition 2. Aceasta a fost semnată special de Tonik Obiektiv și Manyah. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs? Nimic mai simplu, să ne răspunzi la o singură întrebare.

Ce ai aduce în plus în formatul emisiunii Marpha Hip-Hop?

Câştigătorul va fi ales luni, 11 noiembrie, la ora 22:00. Sistemul prin care se va alege castigatorul este *random.org.

Mult succes!

Update: Câştigătorul este Ve Wns