Cosy tocmai a lansat albumul sau intitulat „Ceva din Sud Est„, material care cu siguranta l-ati dori in colectia voastra de CD-uri. Si pentru ca este luna cadourilor, noi ne-am gandit sa realizam un concurs prin care voi sa castigati albumul „Ceva din Sud Est„, care este cu autograf  Cosy. Trebuie doar sa ne spune-ti printr-un comentariu pe pagina aceasta sau pe mail-ul nostru [email protected] raspunsul urmatoarei intrebari:

Care este motivul pentru care doriti acest material?

Despre material v-am mai scris la lansarea lui, dar putem sa va amintim ca are 16 track-uri si colaborari cu Doddy, Mary M., Pistol, Vlad, Diana Mihova, Bulgaru si Shobby de la Codu Penal, Honey, Buyo si Ruxandra Vidican. Materialul a fost produs in totalitate de baietii de la CPR Production.

Iar daca doresti sa sustii artistul, albumul poate fi achizitionat de la noi, la pretul de 20 ron + taxele postale. Comenzile se pot face la numarul de telefon 0721.146.033 (Andreea Roman) sau trimite-ti un mail pe [email protected], in care sa scrieti: Nume, prenume, adresa, oras, judet si numar de telefon.

Castigatorul va fi anuntat pe site-ul nostru pe data de 26 decembrie.

Arata ca iti doresti acest album, cel mai convingator raspuns va castiga!