Iar acum pe sfarsit de an, in luna cadourilor, RadioONMusic.ro a organizat diferite concursuri pentru voi, iar astazi este timpul sa dam start unui nou concurs, deoarece premiul pentru voi este noul album semnat Codu’ Penal si anume „Restart„. Speram ca noul CD, sa faca fericit unul dintre fanii Codu’ Penal, in acest sfarsit de an 2011c.

Materialul tocmai a fost lansat recent, acesta contine 16 track-uri, printre care si colaborari cu Cabron, Iony, Capone si Ecsper. RadioONMusic.ro pune la dispozitie albumul in format fizic, pentru suma de 15 lei taxe postale. Pentru detalii si comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 146 033 (Andreea Roman) sau pe [email protected], unde sa mentionati: numele, adresa completa si numarul de telefon.

In primul rand pentru a intra in concurs, da-ti like paginii noastre de Facebook.

Iar acum trebuie sa ne raspundeti la o singura intrebare, printr-un comentariu sau trimite-ti un mail pe [email protected] cu raspunsul vostru.

Ce v-a impresionat in anii de activitate a trupei Codu’ Penal?

Si pentru ca fiecare va avea o parere personala la aceasta intrebare, castigatorul va fi ales prin *random.org. Concursul incepe astazi 27 decembrie 2011 si se va termina marti, 4 ianuarie 2012. Asadar, va fi primul nostru premiu din 2012.

Bafta tuturor participantilor!

Update: Si pentru ca este un inceput de an, dorim sa fim generosi cu voi, asadar oferim doua CD-uri cu autograf Codu’ Penal, nu doar unul! Concursul se va termina acum in 7 ianuarie, marim sansa tuturor!