Actualizare 23.06.2017: Concursul a luat sfârșit, câștigătorul este: Oana Mocanu. Vă mulțumim pentru participare!

 La sfârșitul acestei luni, pe data de 29 iunie, debutează ediția cu numărul patru pentru Airfield Festival. Pe cele trei scene Night Owl Gate, Nighthawk Gate și Peacock Gate vor urca peste 100 de artiști români și internaționali ce reprezintă genuri de muzică de la hip hop până la reggae.

 Fiind singurul festival de muzică din țara noastră cu o scenă dedicată exclusiv hip hop-ului, în cadrul său, pe scena numită Nighthawk Gate vor fi prezenți: Dope D.O.D., Jeru The Damaja, Looptroop Rockers, Afu-Ra, C.T.C., Nane, Psihotrop, Argatu’, RomaN, K-Lu împreună cu Paraziții, raku, Macanache, Cumicu, Jianu, Exile și The Watcher.

 Pentru că BlackSheepSound este partener al acestui eveniment, organizăm un concurs în care oferim unuia dintre cititorii noștri, o invitație dublă la festival ceea ce reprezintă un abonament pentru toate cele patru zile de festival pentru tine și un altul pe care să îl împarți cu persoana cu care vei călători la eveniment.

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu în care dai tag persoanei cu care vei împărți invitația dublă.

 BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

 Încă o dată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data de 23 iunie și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

 Baftă tuturor oilor negre!