Nimeni Altu' - Lansare album

Vara începe cu muzică de calitate iar aceasta va răsuna vineri seară în clubul bucureștean Colectiv! Cu siguranță știți cu toții că Nimeni Altu’ își va lansa cel mai recent material în ziua respectivă, data lansării fiind făcută publică cu mult timp înainte de lansarea propriu-zisă.

Ei bine, artistul vă va spune povestea fiecărei piese de pe albumul „De la fereastra dărăpănată” prin intermediul versurilor care au reușit de fiecare dată să pătrundă nu doar dincolo de urechile voastre, ci și dincolo de suflete.

Albumul menționat mai sus a fost lansat pe 7 aprilie, de ziua lui Nimeni Altu’ și a fost o surpriză pentru întreg publicul ascultător din România. Surpriza a luat proporții atunci când butonul de play a fost folosit, deoarece fiecare piesă a reușit să ne surprindă în mod plăcut.

Evenimentul va începe la ora 22:00 iar pe scenă, alături de Nimeni Altu’ vor urca Butch & Secuem, adică 1979 – care vor cânta live pentru prima oară ca trupă, Andu Toader (la tobe), DJ Sic 13th și Keri. Accesul în sală se va face pe un bliet în valoare de 25 de lei, care va putea fi achiziționat de la intrarea în club, tot la intrare veți putea găsi și albumul „De la fereastra dărăpănată” în format fizic.

Iar pentru că acesta este un concert semnificativ pentru hip hop-ul românesc, avem plăcerea să organizăm un concurs prin care BlackSheepSound pune la bătaie o invitație la această lansare!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share afişului evenimentului pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

Persoanele sub 16 ani pot intra numai însoţite de un adult, iar vânzarea de alcool persoanelor sub 18 ani este interzisă.

Aşadar concursul se adresează doar persoanelor care respectă regulile de mai sus. Site-ul nostru își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

Câștigătorul va fi anunțat vineri, la ora 12:00 în cadrul acestui articol!

Vă dorim mult succes!

Actualizare 05.06: Concursul a luast sfârșit. ”Zack” este nume câștigătorului, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!