Am avut mai mult de „1000 de motive” să merg la concertul de lansare al albumului. Am stat în „Linia intai” să mă pot bucura de fiecare piesă. Chiar dacă nu am aflat care este „Prețul corect”, am înțeles de ce trebuie să „Merg drept”. „Codul cuvântului” a fost predat în luna mai în Elephant Pub. Am avut „Insomnii” încercând să învăț „Arta războiului”. În mii de „Cioburi” m-am spart când „Amintiri din copilărie” mi-au invadat mintea. Însă, „Împreună” cu trupa KaTaNa am trăit o experiență muzicală unică. Iar această expriență a primit numele „Momente și schițe”.

16 piese au pus baza unui album pe care eu îl ascult în mod constant. Din 2004, menthoru și No Mo’ și-au unit forțele pentru a da viață trupei KaTaNa. În concerte sau în înregistrarile de pe Youtube, cei doi reușesc să transmită mesaje profunde și sincere. Nouă ne place, motiv pentru care vrem să-ți îmbogățim colecția de CD-uri cu încă unul. De data aceasta avem de dat trei materiale „Momente și schițe” pentru zilele tale zbuciumate de la birou, pentru serile în care ajungi acasă sau pentru placerea ta de a asculta muzică. Atenție, consumul excesiv de muzica bună poate crea dependență!

Cum puteți intra în posesia materialului?

1. Dați like paginii noastre de Facebook.

2. Dați share concursului pe pagina ta de Facebook.

3. Ne spuneți care vi se pare cea mai bună piesă de pe albumul „Momente și schițe”.

Raspunsul îl veţi scrie într-un comentariu sau pe mail-ul nostru. Concursul se va încheia pe data de 31 decembrie, când vom anunța câștigătorii albumului. Aceștia vor trebui să ne contacteze în cel mult 24 de ore pe adresa noastră de mail ([email protected]) sau pe Facebook, pentru a ne da datele personale necesare pentru livrarea materialului.

Mult succes!

Update: Mulţumim tuturor participanţilor concursului organizat de BlackSheepSound, în colaborare cu KaTana. Cei trei caştigători a albumelor sunt: Alex Hampu, James Freek şi Tutunaru Florin.

Cei trei sunt rugaţi să ne trimită un mail cu datele lor de contact în maxim 24 de ore, pentru a le trimite premiul caştigat. În cazul în care nu ne contactaţi va avea loc o noua extragere la sorţi prin sistemul random.org. (n.r. [email protected]). Premiul va fi trimis în maxim 7 zile lucrătoare.

Rămâneţi pe BlackSheepSound, deoarece în ianuarie avem şi alte albume de oferit. Un an nou fericit tuturor!