Actualizare 01.05.2017: Concursul a luat sfârșit, câștigătorul este: Cristina Radu. Vă mulțumim pentru participare!

 Peste mai bine de o lună, pe data de 25 mai, vă invităm la un eveniment marca Macanache ce va avea loc în București și care are ca scop lansarea noului material „MACADOPERE”. Materialul a fost lansat în exclusivitate pe platforma Zonga unde poate fi ascultat printr-un click pe poza atașată în finalul articolului.

 Evenimentul va avea loc în clubul Kristal unde vă puteți întâlni cu următorii artiști ce au rol de invitați: Dilimanjaro & I.S.C.M., Vali Umbră & Gonza, Exile, Mara. Atmosfera dinainte și după concertul propriu-zis va fi asigurată de către UFE & Zicu, iar gazda evenimentului va fi actorul de stand-up comedy, Micutzu.

 Pentru că BlackSheepSound este partener al acestui eveniment, organizăm un concurs în care oferim unuia dintre cititorii noștri, un material al noului album și o invitație dublă!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu în care dai tag persoanei cu care vei împărți invitația dublă.

  Accesul la eveniment se face începand cu ora 20:00, iar prețul unui bilet este de 30 lei, putând fi achiziționat de pe site-ul myticket.ro sau de la intrarea în club, în seara evenimentului.

  BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

  Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data de  1 mai și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

  Baftă tuturor oilor negre!