Concurs Lansare album Releveu – „Mersi și scuze” @ București – 06.05.2016 #1

 UPDATE 7 mai:  Mascota site-ului, Blacky, împreună cu una din colegele noastre, au ales numele celor trei câștigători al concursului organizat pentru cel mai recent material realizat de Releveu, intitulat „Mersi și scuze”, după cum puteți vedea în acest clip:

Câștigătorii vor fi contactați în orele următoare. Vă mulțumim pentru participare!

 La jumătatea lunii trecute vă anunțam că noul album realizat de Releveu, ce poartă numele de „Mersi și scuze”, este disponibil în mediul online. Concertul de lansare al acestuia va avea loc pe data de 6 mai, în clubul bucureștean Time In, moment în care va deveni disponibil în format fizic. Așadar, dacă vineri vă aflați în București, vă recomandăm să participați la concertul de lansare, accesul la eveniment având un preț simbolic de 50 de bani.

 Pentru că susținem activitatea lui Mircea Enescu, BlackSheepSound pune la bătaie pentru cititorii noștri, trei CD-uri ale albumului „Mersi și scuze”, însoțite de autograf!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol sau evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

 BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul concursului.

 Câștigătorul va fi ales în ziua următoare evenimentului, adică pe data de 7 mai și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

Mult succes!

Concurs Lansare album Releveu – „Mersi și scuze” @ București – 06.05.2016 #2