Chimie

La ceas de (luni) seară venim cu vești noi de la Chimie. Alături de Skullcandy, aceasta a pornit un nou concurs. Provocarea lor spune:

Fă un remix al piesei „Groapa” și poți urca pe scenă alături de Chimie, la lansarea albumului „Strada Strâmbă”

Concursul se adresează tuturor celor ce au pasiunea muzicală în sânge și nu au găsit încă rampă de lansare pe care să pășească. Nu mai este niciun secret că artistul pregătește materialul „Strada Strâmbă”, motiv pentru care el ne informează:

M-am gândit să pun la bătaie acapella piesei „Groapa”, primul single lansat de pe album, pentru cel mai adevărat remix. Astfel, tu faci remixul în jurul vocii, apoi trimiți piesa atât în format mp3 cât și wav, cu nume, prenume și nr. de telefon la pe adresă de mail: [email protected], cu titlul : Chimie & Skullcandy – CONCURS REMIX.

Piesa poate fi descărcată la 126 BPM direct de pe site-ul lui Chimie. MC-ul va alege cele mai reușite remix-uri și le va încărca, pe 10 februarie, la ora 21 fix, pe contul său oficial de YouTube, desemnarea câștigătorilor făcându-se în funcție de numărul de vizualizări. Premiile puse la bătaie sunt:

Locul -I- Căști Skullcandy Skull Pro  + Albumul „Strada Strâmbă” + invitație la lansare. Câștigătorul va fi premiat pe scenă, la lansarea albumului.

Locul -II- discount de -40% la modelul Crusher  + Albumul „Strada Strâmbă” + invitație la lansare

Locul -III- discount de -30 % la modelul Crusher  + Albumul „Strada Strâmbă” + invitație la lansare

Concurenții ce nu au prins podiumul, vor intra în posesia unui voucher cu discount în valoare de -20 % (care nu se cumulează, însă, cu reducerile deja existențe) la orice produs Skullcandy din Shop H2O. Concursul începe astăzi, 20 ianuarie la ora 21 fix și se termină pe 9 februarie la ora 21 fix.  Pe 24 februarie aflăm câstigatorii. La 21 fix.

Tu corespunzi profilului căutat de Misu Foarfecă?