creTzu a dat start unui nou concurs, prin care puteti realiza o colaborare cu artistul, pe viitorul sau album. Trebuie doar sa realizati o strofa pe un instrumental marca Hannibal, iar apoi sa o publicati pe pagina oficiala de facebook a artistului, dar mai multe detalii mai jos.

Buna prieteni! Dupa cum unii dintre voi probabil au aflat, lucrez un nou album solo, “Echilibru vol. II”. Am pregatit o chestie interactiva pentru voi. Mai jos o am pus un negativ marca Hannibal. Ce trebuie sa faceti voi ? Luati negativul si dati pe el o strofa ! Tema si numele il alegeti voi. Castigatorul concursului va aparea pe albumul meu cu strofa respectiva ca si colaborare iar pe piesa o apar si eu cu bucata mea. Practic vom face o colaborare pe o tema aleasa de voi.

REGULI :

1. Postati pe Youtube strofa sub numele ” [Numele vostru]  – [numele piesei] (concurs creTzu)”.

2. Postati linkul de Youtube pe profilul de Facebook “Oficial creTzu” (click) . ATENTIE !  Nu postati pe paginea mea personala de Facebook, nu veti fi luati in considerare!

3.  Pastrati acapella piesei pentru ca in cazul in care veti castiga ea va beneficia de mix/master!

4. Juriul va fi format din mine si ViKloth, alaturi de oamenii care vor aprecia postarea vostra pe pagina mea oficiala de Facebook dupa formula urmatoare:

– fiecare piesa va primi din partea mea si a lui ViKloth o nota de la 1 la 5.

– piesa cu cele mai multe likeuri pe “Oficial creTzu” va primi 3 puncte in plus, a doua piesa 2 puncte, iar a treia 1 punct.

– PIESA CU CELE MAI MULTE PUNCTE CASTIGA

– concursul se sfarseste pe data de 15 aprilie 2012 !