So So Fat Concert ALAN & KEPA, SAMURAI, EUFONIC & DRAGOS MIRON  20 septembrie (web cover)

Dacă duminica trecută petrecerile „So So Fat” s-au reîntors în clubul Goblin din București, marcând astfel începutul unui nou sezon pentru una din cele mai longevive petreceri hip hop, iată că în această duminică vom beneficia de un concert în toaată regula.

Așadar, seria concertelor So So Fat continuă! Duminică, 20 septembrie,  invitaţi pe scena clubului Gobilin sunt: ALAN & KEPA, Samurai, Efonuc și Dragoș Miron,  pentru un concert 100% hip hop.  Ca de fiecare dată, INTRAREA ESTE LIBERÃ!

Și tot ca de fiecare dată, cu această ocazie, site-ul nostru propune un concurs pentru cititorii noștri, la care câștigătorul va primi 20 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Vă dorim succes!

Actualizare 20.09: Concursul a luast sfârșit. Raluca Stăncescu fiind singurul participat este și numele câștigătoarului, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!