osk4mka

La doi ani după lansarea albumului „Inspecţia Tehnică Periodică„, Deliric1 porneşte un concurs prin care ofera şansa MC-ilor aflaţi la început de drum. Ideea şi perioada desfăşurării concursului, le găsiţi mai jos.

S-au implinit 2 ani de cand am lansat „Inspectia Tehnica Periodica” si ma gandeam sa fac cinste. Multi mi-au scris pentru a-mi cere negativele de pe album si nu am reusit sa le raspund. Am acum sansa sa ma revansez. Le puteti downloada de aici: http://tinyurl.com/qhf6yo7 sau http://tinyurl.com/n86hx37

Fiindca primesc saptamanal zeci de mesaje de la tineri MCs ce vor sa le ascult piesele si nu o fac niciodata, cred ca e timpul sa imi iau revansa si pentru asta. Hai sa o punem de un CONCURS!

Pe scurt: inregistrezi 2 freestyle-uri pe beaturile de pe ITP, le urci pe YouTube, ne dai sa ascultam.

Cel mai bun MC o sa castige respectul tuturor si niste toale de la PORC [si multe injuraturi de la hateri]. Daca rupe norma, poate facem si o piesa impreuna.

O sa punctez in continuare cateva reguli si chestii de luat in seama:

-Alege 2 beaturi de pe „Inspectia Tehnica Periodica” si inregistreaza peste ele. E de ajuns sa scrii 16 versuri pe fiecare dar poti sa-ti faci de cap cat vrei. Vrem sa vedem cat de versatil esti, d-asta preferam sa dai pe doua beaturi.

-Fa un track din cele doua bucati si urca-l pe YouTube cu poza asta: http://tinyurl.com/osk4mka [ca sa stim ca esti in concurs].
Daca va bagati mai multi pe un beat, trece in descrierea clipului numele fiecarui MC, in ordinea care intra pe piesa. Sa stim cine e cine.

-Posteaza-l la mine pe Facebook [ https://www.facebook.com/Deliric1]. Bucatile care imi plac, o sa le repostez si eu pe Facebook si le puteti considera intrate in finala.
Data limita pana cand poti intra in concurs este 6 iunie [Da! Pana noaptea la 23:59…]. Ai la dispozitie doar o saptamana asa ca treci la treaba!

-Vineri, 7 iunie, recapitulam finalistii si sambata, 8 iunie, declaram invingatorul.

-Juriul consta in Deliric, Doc, Vlad Dobrescu si restul brigazii…
Nu ma intereseaza daca ai 14 ani si te-ai apucat ieri sau ai scos deja 2 albume, daca vrei sa te bagi, baga-te!

-Daca te simti tare in pix si super inspirat, poti sa participi cu mai multe variante.

-Daca esti balan, gandeste-te bine inainte sa urci piesele pe YouTube! „O sa rada baietii de tine!”

Nu prea sunt la curent cu generatia noua a hip hop-ului romanesc dar mi-ar placea sa aud ce MCs cu dume tari si flowuri bune se ascund prin tara.
Spor la treaba!