Lansare Kazi Ploae - Bacsis (afis)

La începutul lunii vă anunțam că noul album semnat Kazi Ploae poartă numele de „Bacșiș” și că lansarea lui va avea loc pe data de 21 mai în clubul bucureștean B52.

Astăzi revenim cu informații legate despre eveniment. Așadar pe scenă vor urca și: Zgomot, Anto, Shobolanu, NerubFaptu Rap, Error, DJ Al*bu.  Evenimentul are loc începând cu ora 23:00, iar prețul unui bilet este 20 lei.

Pentru că nu în fiecare zi ne întâlnim cu un astfel de eveniment, BlackSheepSound pune la bătaie pentru cititorii noștri 2 invitații simple!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol sau evenimentului pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi ales în ziua evenimentului, adică pe data de 21 a acestei luni și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

Vă dorim succes!

Actualizare 21.05: Concursul a luast sfârșit. Dragoș Cristian și Geicu Andrei-Daniel sunt numele celor doi câștigători, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!