Lu-K Beats a organizat un concurs in care ofera premii interesante pentru oricine. Mai jos aveti cateva cuvinte despre concurs, de la Lu-K Beats, plus lista premiilor.

În primul rând îţi mulţumesc că ai dat un Like paginii mele de artist şi că din când în când te mai uiţi pe-aici şi-ţi mai dai cu părerea despre beat-urile mele sau piese. Înseamnă foarte mult pentru mine şi pentru voi o fac.

M-am gândit la un concurs prin care să interacţionăm puţin pe pagina asta, că doar pentru asta s-a inventat Facebook. Aşadar, fete şi băieţi, e simplu: postează la mine pe wall (pagina profilului de artist) o piesa de-a ta/compusa de tine/cantata de tine (poate fi orice piesă din orice gen de muzică: populară, rap, rnb, dubstep, reggae, pop, dance, nu imi pasa de calitatea sunetului sau imaginii, de aceea m-am gandit la concursul asta. Vreau ca si cei care nu au posibilitatea sa mearga la un studio profi sa se inregistreze sau sa le fie facut un beat ca la carte sa poata beneficia de serviciile astea. Conteaza sa se auda ce zici. Poti sa te filmezi cu telefonul sau poti sa te inregistrezi, poate fi mp3 sau wav sau orice alt format. Dacă aduni cele mai multe like-uri la piesa respectivă câştigi. Si nu trebuie sa fii rapper profi sau sa fii baiat, mi-ar placea sa descopar si fete care au voce si sa le ajut cu beat-uri sau sa le iau pe piese.

Concursul tine de maine pana in Ajunul Craciunul, vreau ca in prima zi de Craciun trei dintre voi sa primeasca un cadou special, din cele de mai jos:

Locul 1 : 2 piese inregistrate ( Mix si master la Unic Studio ) + 2 beaturi produse de Lu-K Beats + 1 tricou cu logoul Unic Production

Locul 2: 1 piesa inregistrata ( Mix si master la Unic Studio ) + 1 beat produs de Lu-K Beats

Locul 3: 1 beat produs de Lu-K Beats .