So So Fat - DELIRIC (DJ SET)

Așa după cum probabil v-am obișnuit, dacă este duminică atunci însemnă că avem plăcerea să ascultăm în cadrul următoarei petreceri „So So Fat” nenumărate ore de hip hop atât străin cât și autohton cu ajutorul celor de la pupitru, DJ Dox și DJ Phenom.

Începând cu duminica care urmează, la clubul Goblin din București își face loc un nou format de petrecere, dj set-uri ale artiștilor hip hop din România. Primul format îl are ca invitat pe Deliric.

Razvan Eremia, aka Deliric s-a îndrăgostit de muzica hip jop încă din copilarie, iar la 15 ani i-a întâlnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k și Carbon. Împreună pun bazele grupului Facem Records.

La 17 ani, în 1999, Deliric1 formează grupul C.T.C. – Controlul Tehnic de Calitate. În proiect sunt cooptati DOC, Vlad Dobrescu și DJ Paul.

Intrarea este liberă, aceasta fiind posibilă începând cu ora 22:00, însă accesul minorilor va fi interzis.

Totuși, site-ul nostru are un concurs pentru voi, unde câștigătorul va primi 25 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Vă dorim succes!

Actualizare 24.05: Concursul a luast sfârșit. Vlad Burton fiind singurul participat este și numele câștigătoarului, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!