DUMINICA 31.05-02Dacă este duminică atunci însemnă că avem plăcerea să ascultăm în cadrul următoarei petreceri „So So Fat” nenumărate ore de hip hop atât străin cât și autohton cu ajutorul celor de la pupitru, DJ Dox și DJ Phenom.

După cum vă anunţam săptămâna trecută, clubul Goblin din București prezintă un nou format de petrecere, dj set-uri ale artiștilor hip hop din România. În această săptămână veţi avea ocazia să îl vedeţi pe Fanas într-o sesiune live de MPC.

Fanas, pe numele său real – Ștefan Laurențiu – este unul din producătorii de seamă ai hip hop-ului românesc, deși acesta nu se limitează la un singur gen muzical.
Unul din atuurile sale este, tocmai, reprezentația live la MPC și tot astfel îl vom vedea și noi, duminică, la So So Fat.

Intrarea este liberă, aceasta fiind posibilă începând cu ora 22:00, însă accesul minorilor va fi interzis.

Totuși, site-ul nostru are un concurs pentru voi, unde câștigătorul va primi 25 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Vă dorim succes!