DJ Dox - Dan Aapetri - DJ Penom - special guest live act MACHANACHE (fb cover)

După cum vă anunțam încă de ieri, pe 12 aprilie seria petrecerilor „So So Fat” ce au loc în clubul bucureștean Goblin se reia într-o nouă formulă ce va pune accent pe hip hop.

Duminica aceasta îl avem alături, la pupitru, pe DJ Dox și pe scenă pe MACANACHE! Alături de Dan Apetria & DJ Phenom.

Intrarea este liberă iar accesul minorilor este interzis fiind un eveniment dedicat celor cu vărsta de peste 18 ani.

Însă pentru că site-ul nostru este partener al evenimentului vă propunem un concurs în care oferim unui singur participant, 25 de shot-uri cu Cocktail Kamikaze pe care să le împarți cu prietenii tăi.

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol sau evenimentului de facebook pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma trebuie să lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

Concursul se adresează doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani! BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de evenimentele hip hop! Câștigătorul va fi ales până pe data de 12 aprilie și va fi anunțam în acest articol.

Bafta tuturor oilor negre!

Actualizare: Timpul alocat concursului a luat sfârșit. Numele câștigătorului este Șerban Jumugă. Mulțumim pentru participare. Distracție plăcută!