So So Fat Its All About Hip Hop

Așa după cum probabil v-am obișnuit, dacă este duminică atunci însemnă că avem plăcerea să ascultăm în cadrul următoarei petreceri „So So Fat” nenumărate ore de hip hop atât străin cât și autohton cu ajutorul celor de la pupitru, DJ Dox și DJ Phenom.

Dezlănțuim bașii și ascultăm clasicii. 100% hip hop și toți fanii celor patru elemente sunt așteptați în cadrul acestui eveniment. Rime cu sens sau subânțeles lesne de înțeles și fraze memorabile din folclorul ghetto vă așteaptă la Goblin!

O noapte cu si despre Hip Hop, duminica asta, la So So Fat!

Intrarea este liberă, aceasta fiind posibilă începând cu ora 22:00, însă accesul minorilor va fi interzis.

Totuși, site-ul nostru are un concurs pentru voi, unde câștigătorul va primi 20 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Actualizare 17,05: Concursul a luast sfârșit. Vlad Apostol este numele câștigătoarului, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!

Vă dorim succes!