Chimie - So So Fat

Dacă săptămâna trecută am petrecut în Goblin alături de Macanache, în acest week-end, mai precis în această duminică (19.04.2015), avem plăcerea să îl ascultăm în cadrul următoarei petreceri „So So Fat” pe nimeni altul decât Chimie. Alături de artistul respectiv o să se mai afle și DJ Dox, DJ Phenom și Dan Apetria.

Intrarea este liberă, aceasta fiind posibilă începând cu ora 22:00, însă accesul minorilor va fi interzis.

Totuși, site-ul nostru are un concurs pentru voi, unde câștigătorul va primi 25 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi ales în ziua evenimentului, adică pe data de 19 a acestei luni și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

Vă dorim succes!

Actualizare: Concursul a luast sfârșit. Luana Manolache este numele câștigătoarei, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!