So So Fat Concert Macanache  13 septembrie (web cover)

Începând din această duminică, petrecerile „So So Fat” se reîntorc în clubul Goblin din București, marcând astfel începutul unui nou sezon pentru una din cele mai longevive petreceri hip hop.

La această deschidere îl avem pe scenă, pe Macanache care va susține un concert în stilul caracteristic într-un Goblin cu o nouă înfățisare. Intrarea la eveniment este liberă iar rezervările se pot face la următorul număr de telefon: 0729 188 937.

Cu această ocazie, site-ul nostru propune un concurs pentru cititorii noștri, la care câștigătorul va primi 20 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Vă dorim succes!

Actualizare 13.09: Concursul a luast sfârșit. Marina Ioana este numele câștigătoarei, vă mulțumin pentru participare. Distracție plăcută!