So So Fat - Nimeni Altu' (DJ SET) 7 IUNIE INTRARE LIBERÃ - HOSTS DJ DOX & PHENOM (afis)

Dacă este duminică atunci însemnă că avem plăcerea să ascultăm în cadrul următoarei petreceri „So So Fat” nenumărate ore de hip hop atât străin cât și autohton cu ajutorul celor de la pupitru, DJ Dox și DJ Phenom.

Duminica aceasta îl avem la pupitru, pe Nimeni Altu’ pentru un super DJ SET!

Născut la data de 7 aprilie 1984 , Nimeni Altu ‘ a luat contact cu muzica Hip-Hop încă din copilărie.  În clasa a patra scrie primul său text rap pe care i-l recită mamei sale în bucătărie. Doi ani mai târziu avea piese întregi scrise și activa într-o trupă rap alături de câțiva prieteni din școala generală.  Nimeni Altu’ a fost întotdeauna pasionat atât de partea de producție muzicală, cât și de partea de deejaying, așa că este absolut normal să-l avem invitat la So So Fat DJ SET

Totuși, site-ul nostru are un concurs pentru voi, unde câștigătorul va primi 25 de shot-uri cu cocktail Kamikaze, pe care le poate împărți cu prietenii lui. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Pentru a participa trebuie să distribui acest articol sau link-ul evenimentului pe pagina ta de Facebook, iar apoi trebuie să lași un comentariu în secțiunea de mai jos cu textul #particip.

Țineți cont de faptul că acest concurs se adresează doar persoanelor majore. De asemenea, BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere în cazul în care câștigătorul nu confirmă la timp participarea în cadrul evenimentului.

Câștigătorul va fi va fi anunțat în cadrul acestui articol până în ziua evenimentului.

Vă dorim succes!